Inschrijven

Inschrijvingen nieuwe pups.

Iedereen welkom.

Het inschrijven van je nieuwe pup kan iedere 1ste maandag en -woensdag van de maand.


Vaak zijn er meerdere personen die graag willen inschrijven en het kan dus zijn dat u even dient te wachten. Kom dus zeker op tijd (20 min voor de start van de les), zodoende bent u nog voor aanvang van de les ingeschreven en kan u onmiddellijk starten. Om het één en ander vlotter te laten verlopen, vragen we om vooraf reeds een inschrijvingsformulier van de website te downloaden en ingevuld mee te brengen.

U krijgt dan specifieke uitleg tijdens de eerste les. Deze uitleg wordt enkel op de eerste maandag en -woensdag van de maand gegeven.

Voor het inschrijvingsformulier in MS Word, liefst voor de leesbaarheid graag in Word invullen en afdrukken,  Klik Hier

Wat brengt u mee?

Inentingsboekje (= boekje dierenarts)

Vaste halsband (we gebruiken geen stropketting of halster onder de 6 maanden om beschadigingen bij de hond te voorkomen)

Gewone leiband (geen uitlooplijn)

Een speeltje

Heel veel snoepjes (kleine hap-slik-weg snoepjes)

Het lidgeld (€85)

Inschrijvingsformulier: zie hierboven

U krijgt van ons:

Een lidkaart

Een clicker

Een klein woordje zodat u van start kan gaan.

Verlenging lidmaatschap:

U krijgt tijdig een email dat u lidmaatschap verloop en dat deze eenvoudig kunt verlengen. Mocht u deze e mail gemist hebben dan kunt u hier voor het verlengen van uw lidmaatschap onderstaand formulier downloaden en invullen.

U brengt het ingevulde formulier + het lidgeld mee naar de les en kunt dit vóór of na de les bij Robert laten verlengen. Bij verlenging van het lidmaatschap wordt de datum van eerste inschrijving ( of voorgaande verlengingsdatum) + 12 maanden gehanteerd als ingang datum van uw nieuwe lidmaatschap. Dit kan afwijken van de inschrijfdatum op uw lidmaatschap kaartje.

Voor het verlengen van uw lidmaatschap in Word klik Hier

Deel deze pagina